دیوار تراس سبز

تراس سبز یا همان تراس گاردن در واقع به فضای طراحی شده تراس گفته می شود که آن را به یک فضای سبز کاربردی تبدیل می‌کند. گیاهان، تجهیزات و المان های سبز هستند که نقش مهمی در ایجاد سبزینگی، کارکرد و زیبایی تراس گاردن ها دارند، به صورتی که با استفاده از همین تجهیزات، می توانید ساعت ها برای دورهمی ها، تفریح، مطالعه و …در تراس خانه خود بشینید و از فضای آن لذت ببرید.

یکی از تجهیزات اصلی تراس سبز، دیوار سبز‌های طبیعی هستند که با استفاده از آنها می توانید دیوار تراس خود را، به یک فضای سبز عمودی زنده و پویا تبدیل کنید. دیوار تراس سبز که با استفاده از گیاهان مختلف و متنوع ایجاد می‌شوند، علاوه بر زیبایی بصری که ایجاد می‌کنند، مزایای متعدد دیگری دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

برای بازدید ، مشاوره و  ثبت سفارش شماره تماس خود را بنویسید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند

مزیت های دیوار سبز در تراس

سبزینگی:

دیوار سبز به عنوان یک المان جذاب و طبیعی می تواند به تراس شما روح تازه‌ای ببخشد و سبزینگی به فضای شما اضافه کند. 

بهبود کیفیت هوا:

گیاهان موجود در دیوار سبز، قادر به جذب آلاینده های هوا هستند که هوای تراس شما را تصفیه می‌کنند. 

عایق حرارتی و صوتی:

دیوار سبز به عنوان یک عایق طبیعی عمل کرده و در کاهش دمای محیط در ماه های گرم و حفظ گرما در ماه های سرد موثر است. همچنین، دیوار سبز آلودگی های صوتی فضا را جذب کرده و از انتقال آن به داخل فضای تراس جلوگیری می‌کند. 

 

لوازم دیوار سبز

تجهیزات اصلی تراس سبز

  1. انواع فلاورباکس ها
  2. گیاهان
  3. انواع دیوار سبز طبیعی
  4. آبنما
  5. آتشدان و مبلمان
  6. کفپوش
  7. سیستم روشنایی
  8. سیستم آبیاری

برای اطلاع از روند صفر تا صد تراس سبز به مقاله ( اجرای تراس سبز ) مراجعه کنید

انواع دیوار سبز طبیعی تراس سبز

برای بازدید ، مشاوره و  ثبت سفارش شماره تماس خود را بنویسید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند

دیوار سبز مدولار:

این نوع گرین وال از پنل های پیش ساخته شده ای تشکیل می شود که داخل آنها گلدان هایی با ابعاد مشخص برای کاشت گیاهان قرار می گیرند. گلدانهای استفاده شده در دیوار سبز مدولار، انواع مختلفی دارند که جنس آنها میتواند پلاستیکی، یونولیتی، کائوچویی و فلزی باشد که گلدانهای پلاستیکی، رایج ترین نوع در میان آنها هستند. (اجرای دیوار سبز مدولار)

دیوار سبز هیدروپونیک:

در این روش، بستر کشت گیاهان را با استفاده از آب و مواد مغذی فراهم می کنند. (پرورش گیاهان بدون خاک) در این روش گیاهان در یک محلول غذایی مبتنی بر آب رشد می کنند. 

مواد مغذی مورد نیاز گیاهان از طریق آب به ریشه‌ ها منتقل می‌شود. این روش نیاز به مراقبت بیشتری دارد اما امکان رشد سریع‌تر گیاهان را فراهم می‌کند. این نوع دیوار سبز، شامل سه نوع اصلی مبتنی بر بستر، آب و بدون بستر می باشد که هر کدام ویژگی های خود را دارند.

روش های رایج آبیاری در دیواره های هیدروپونیک

دیوار سبز نمدی:

دیوار سبز نمدی نوعی دیوار سبز زنده است که در آن از پنل‌های نمدی برای کاشت و نگهداری گیاهان استفاده می شود. این نمدها از الیاف مصنوعی یا طبیعی مانند پلی اتیلن یا پشم ساخته می‌شوند که کاشت گیاهان در آن‌ها صورت می گیرد. الیاف ها رطوبت را از بین می برند و به لطف میکروبیولوژی موجود در خاک، ریشه ها در نمد رشد می کنند. گرین وال های نمدی از نظر نوع نمد، سیستم آبیاری، تغذیه و … متنوع هستند. (متن دیوار سبز نمدی)

اجرای دیوار سبز نمدی

دیوار سبز کابلی:

دیوار سبز کابلی نوعی دیوار سبز طبیعی است که از کابل(سیم بکسل) روکش دار با ضریب حرارتی بالا تشکیل می شود. در واقع این کابلها، زیرسازی برای گیاهان رونده هستند. این کابل ها به صورت عمودی و یا شبکهای و مورب در امتداد دیوار نصب می شوند. (متن دیوار سبز کابلی)

اجرای دیوار سبز کابلی

اجرای دیوار سبز طبیعی:

اجرای دیوار تراس سبز ، بسته به نوع آن دیوار سبز و سیستم آن متفاوت است که برای اطلاعات بیشتر در مورد اجرای انواع آنها می توانید به متن اجرای دیوار سبز رجوع کنید.

دیوار سبز عمودی

 

شما می توانید برای مشاوره و طراحی تراس سبز از طریق شماره های موجود در سایت با ما در تماس باشید.